Heartily Ducking Cigar - Photographs Memories

Stressa inte

Det är viktigt att vi alla försöker att ta det lite lugnare så att vi inte stressar så mycket, för det är mer skadligt än vi tänker. Det är så lätt att man viftar bort det och tänker att det är inte så farligt och jag måste faktiskt ligga i om jag ska få allt gjort osv. Men det är att lura sig själv, vi behöver ta det lugnt för att må bra.


Inga supermänniskor 

Även om man önskar så är man ju ingen supermänniska, man har krater som tar slut. Men det som är bra är att vi kan ladda på dom genom att vila äta bra och motionera. Det är saker som hjälper oss att må bra och att inte stressa så mycket.
Genom att inse våra begränsningar så kommer vi att må bättre och det kommer bli ett bättre jobb gjort av oss. Så om man känner att man inte riktigt hinner med så ta det lite lugnare. Delegera det där reklam jobbet till smarter marketing istället så stt du får lite mer tid till återhämtning. Dom är för övrigt proffs på vad dom gör så det är nog bara till det bästa i alla aspekter.
Ja ta hand om dig och se till att du mår bra att du får tid för efter tanke och återhämtning. Det är något vi alla behöver mer eller mindre beroende på hur vi är som personer och vad vi har gått igenom och så vidare men det är viktigt att man lyssnar till sin egna kropp och försöker att ta hänsyn till vad den faktiskt försöker säga oss så att vi kan må bra och hålla i längden vilket vi alla vill och det kan vi göra också om vi tar hand om den och ger den vad det förtjänar och inte stressar för mycket.